Contact


Denkinmogelijkheden ziet mogelijkheden en geen problemen. Dus ook voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Stuur ons een bericht.

 

Bereikbaarheid

Auto:
Indien u ons met de auto bezoekt, is er altijd wel een parkeerplaats voor de deur te vinden. Ons pand ligt in hartje Haarlem en is met de auto uitstekend bereikbaar. Ook is er een parkeergarage op loopafstand (5 minuten lopen) van ons kantoor.

Trein:
Het centraal station van Haarlem is op loopafstand. Vanuit de zuiduitgang (centrumzijde) loopt u over de Jansweg richting de Grote Markt. Over de brug (5 minuten lopen) van de Nieuwe Gracht (eerste gracht die u tegenkomt) ziet u aan het begin van de gracht ons pand. Komt u via de Kruisweg en Kruisstraat dan is ons kantoor aan de linkerkant te vinden.

Openingstijden:
Wij zijn gedurende werkdagen bereikbaar. Spoedgeval? Bel naar onze contactpersoon. Indien er een voicemail wordt ingesproken, zullen wij direct terugbellen.

Wij werken veel op locatie, is er niemand van ons aanwezig? Vraag onze huismeester om een lekker kopje koffie als u spontaan binnen komt lopen en wij niet aanwezig zijn!