Vacature Projectmanager

Datum: 29 april 2017

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een projectmanager. Onze opdrachtgever werkt internationaal en levert geavanceerde parkeersystemen. De organisatie is sterk groeiend en de projectmanager geeft leiding (minimaal 10 werknemers) aan de operationele kant om mede de groei te begeleiden en de hoge kwaliteit te leveren waar deze organisatie voor staat. Standplaats Amsterdam, 40 uur, vast contract na gebleken geschiktheid.

Kandidaten kunnen hun cv zenden aan: carol@denkinmogelijkheden.nl. Hij selecteert kandidaten waarna je uitgenodigd voor een gesprek en de details van de vacature worden doorgenomen. Assessments behoren bij de selectieprocedure.

We zoeken kandidaten met een technische achtergrond (HTS-Techniek). Reageren voor 12 mei a.s.

open

Cursusmarkt bij bibliotheek Haarlem

Datum: 27 augustus 2016

Ben je op zoek naar een interessante cursus voor het nieuwe seizoen?

Kom dan naar de Cursusmarkt op het sfeervolle buitenplein en in de prachtige Doelenzaal van de Bibliotheek. Laat je informeren door een groot aantal aanbieders van cursussen, workshops en opleidingen.

DIM Arbeidsmobiliteit geeft proeflessen!

Solliciteren kan niet meer met een brief en een curriculum vitae. Of toch wel?

Tijdens de proefles geven we inzicht in de huidige manieren van solliciteren, de verandering van curriculum vitae naar een persoonlijke reclameposter, online solliciteren, do’s en dont’s bij het maken van een cv, moderne manieren van solliciteren, tips en trucs maar ook bijvoorbeeld hoe je uit al die vele sollicitanten toch geselecteerd kunt worden.

Tijdens de proefles vertellen we ook hoe je via onze kortdurende cursus zelf een onderscheidend cv kunt maken en leren we de kandidaten grip te krijgen op de complexe arbeidsmarkt. De cursus en proefles worden gegeven door Marion Derksen, consultant en eigenaar van DIM Arbeidsmobiliteit. Zij combineert (online) marketingtheorieën met jarenlange ervaring op en van de arbeidsmarkt.

 

Tijdstip: 13:00 – 13:45 of 15:00 – 15:45
Locatie: Bibliotheek Haarlem Centrum, Medialab
Aanmelden: aldy@denkinmogelijkheden.nl

Gesloten

Masterclass ‘Hoe krijg ik mijn dossier Poortwachterproof’?

Datum: 13 mei 2016, ochtend

Locatie: DIM Arbeidsmobiliteit, Nieuwe Gracht 3, 2011 NB, Haarlem

Kosten: € 95 ex BTW

Het voorkomen van een loonsanctie blijft voor iedere werkgever een onderwerp van gesprek. Een dossier van een zieke werknemer is al moeilijk genoeg, emoties komen vrij, wet- en regelgeving komt om de hoek kijken en ook de werknemer wordt steeds mondiger. Ook het UWV lijkt soms niet eenduidig te reageren. Bij de één volgt een loonsanctie en bij de ander is er een vlotte doorstroom richting de WIA terwijl de situatie misschien nagenoeg hetzelfde is.

Als re-integratiebureau krijgen wij hierover veel vragen: ,Hoe kan ik een reparatieverzoek indienen?’, ‘Wanneer is een Spoor-2 traject adequaat?’, ‘Hoe zit het met transitievergoeding bij ziekte?’, Heeft een Haalbaarheidsonderzoek zin?’, ‘Hoe moet ik in beroep gaan tegen een loonsanctie?’, ‘Hoe krijg ik mijn dossier Poortwachterproof?’ etc. etc. Het gaat dan ook om complexe materie en verantwoordelijkheden.

Op deze vragen en alle anderen geven wij een antwoord. Wij hebben, om onze kennis te delen, vragen te stellen en/of cases voor te leggen, een masterclass georganiseerd o.l.v. een arbeidsjurist.

Meer info of deelnemen? Mail naar aldy@denkinmogelijkheden.nl

Gesloten

Gezocht: coach Spoor-2/Outplacement

Denkinmogelijkheden Arbeidsmobiliteit kent al een lange geschiedenis op het gebied van re-integratie. Er is ruim voldoen kennis en ervaring aanwezig om onze klanten optimaal te bedienen. Hierin ligt onze visie verscholen: optimaal bedienen. Dit betekent dat we voor onze trajecten altijd maatwerk leveren. Soms kan dat een gratis en vrijblijvend adviesgesprek zijn, soms het leveren van een losse module tot complete trajecten (Spoor-2/AO-onderzoek/Outplacement). Wij geloven in: ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt’. Voor een compleet overzicht van onze werkzaamheden, verwijzen wij u graag door naar onze website.

Denkinmogelijkheden groeit op dit moment, dit heeft te maken met bovenstaande maar ook met onze relaxte, vrolijke en behulpzame houding. We wijken duidelijk af van de bestaande structuren zoals van 8-5 banen en de wens is om samen te overleggen welke stappen er gezet kunnen worden en wat het prettigst aanvoelt voor iedereen. Intern en naar onze opdrachtgevers toe.

In Noord-Holland en omgeving groeit onze klantenkring. We zijn op zoek naar iemand die op dit moment op freelance basis werkzaamheden kan verrichten en bereid is om dezelfde hoogstaande kwaliteit te leveren. Dit betekent in ieder geval pro-actief, bewust en wakker zijn, resultaatgericht en zin hebben om lekker samen te werken. Meedenken over en meedoen met Denkinmogelijkheden is gewenst en welkom. Graag je cv en motivatie naar: marion@denkinmogelijkheden.nl Kom je uit een andere regio? Laat even weten, een gesprek is altijd mogelijk.

Gesloten

Vacature: backoffice medewerker

Wij zijn op zoek naar een medewerker backoffice (automotive) die een uitstekend vermogen heeft om de binnengekomen reparatieverzoeken efficiënt te plannen. Serviceniveau is uitermate hoog. Verwacht wordt snel te kunnen schakelen tussen verschillende computersystemen (waaronder Wincast), vragen kan beantwoorden, zaken kan verbinden met elkaar en gewoon een hele goede spin in het web te zijn. 40 uur, 3-6 maanden, daarna mogelijk vast, locatie omgeving Utrecht. Meer info? marion@denkinmogelijkheden.nl

Gesloten

Vacature: commercieel administratief medewerker/20 uur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die ook zijn of haar commerciele gevoel durft te laten spreken. Taken zijn o.a. klanten en leveranciers te woord staan, administratie, projectbegeleiding. Engels spreken en schrijven is belangrijk. Betreft een functie in de beeldbewerkingsbureau voor de automotivebranche. Kun je Photoshoppen? Dat is een pre.

Achterstand op de arbeidsmarkt? Geen probleem, neem contact op met: marion@denkinmogelijkheden.nl

Gesloten

Open college succesvol solliciteren in Haarlem

In samenwerking met Bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseren we een Open Ochtend. In een college van een uur geven we een inspirerend college over succesvol solliciteren. Wil je er bij zijn, kom langs, het is gratis. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

Gesloten

Succesvol solliciteren

Succesvol solliciteren. Volg de gratis college!

Vacature Coach Zeeland

Wij zijn op zoek naar een coach/consultant die voor ons trajecten wil uitvoeren in de provincie Zeeland: Spoor-2/Outplacement/Mobiliteitsdienstverband. De consultant moet ervaren zijn dergelijke trajecten en ook daadwerkelijk resultaat weet te behalen in de vorm van een nieuwe baan voor onze klant. Start binnen nu en twee weken (oproep geplaatst op 4/1/15). Meer info? Bel Marion: 0654251221 of mail: marion@denkinmogelijkheden.nl

gesloten

Bijles wis- en natuurkunde

Gezocht: scholieren die bijles zoeken op het gebied van wiskunde en/of natuurkunde (Haarlem). Eén van onze klanten heeft tijd en ruimte om huiswerkbegeleiding te geven, examentraining of bijles, MBO/HBO en WO. Aanmelden via: marion@denkinmogelijkheden.nl

Gesloten

Algemeen medewerker Theater Diemen (15 uur)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Algemeen Medewerker. Voorlopig zal de medewerker zich bezighouden met schoonmaakwerkzaamheden van het theater. Deze functie kan helemaal zelf verder worden ingericht naarmate de medewerker zich ingewerkt heeft: bij drukke tijden is het invallen bij de kassa mogelijk of bijvoorbeeld het helpen bij en organiseren van ontvangsten.

Omdat het hier gaat om een functie in een organisatie dat te maken heeft met piek- en daluren wordt gevraagd naar iemand die snel en flexibel inzetbaar is. Liefst woonachtig in Diemen zodat adequaat gereageerd kan worden op momenten waarop inzetbaarheid vereist is. Het betreft een functie van minimaal 15 uur per week.

Onze opdrachtgever voelt zich verantwoordelijk voor werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt. Met name aan hen wordt gevraagd te reageren.

Sollicitaties kunnen verzonden worden aan marion@denkinmogelijkheden.nl Heb je behoefte aan nog meer informatie, mail mij dan even.

Gesloten

Medewerker Wasstraat

Voor onze opdrachtgever zoeken wij medewerkers die op basis van proefplaatsing willen werken aan een vaste aanstelling. De opdrachtgever is op zoek naar kandidaten die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt: WsW, WWb, Wajong of AG-status of op zoek zijn naar een werkervaringsplaats (Spoor-2). Ook worden ouderen (50+) uitgenodigd om te reageren. Zowel werkgever als DIM zorgen voor de begeleiding op de werkvloer. Hier wordt tijd en energie in gestoken.

Op dit moment gaat het om een vacature als servicemedewerker in een auto-wasstraat in Groningen, Gouda en Utrecht.DIM heeft afspraken met de opdrachtgever gemaakt over de vervulling van deze vacature, wanneer het team op deze vestiging goed loopt, zullen andere vestigingen door heel Nederland volgen. Via onze website houden wij u op de hoogte.

Functie-eisen:

  • kunnen omgaan met financiële transacties
  • niet bang zijn om vies te worden
  • klanten durven aan te spreken
  • bevoorrading wasstraat (shampoo’s, kantine)
  • alle andere voorkomende werkzaamheden

Er wordt van de kandidaat verwacht dat hij of zij een hoog-service niveau richting de klant kan behalen.

Een cv met brief kan gezonden worden aan: marion@denkinmogelijkheden.nl
Wilt u liever eerst wat meer info: mail of bel: 06-54 25 12 21

Gesloten

Vacature: Stageplaats commercieel medewerker met marketingkennis

DIM is een actieve organisatie op het gebied van arbeidsmobiliteit. We houden ons bezig met trajecten voor mensen die een andere baan zoeken, om welke reden dan ook. Dit kan ontslag zijn of vanwege ziekte.

Om goed contact te houden met de arbeidsmarkt zijn we veel in gesprek met zowel werkgevers als werknemers. Ook betrekken wij onze overheid hierin (gemeente/UWV). Dit jaar hebben we plannen ontwikkeld om werknemer en werkgever dichterbij elkaar te brengen. Als jij hierin via een stageplaats een rol wilt spelen dan is dat mogelijk.

Je zult ondersteuning bieden aan deze activiteiten: in contact komen met werkgevers, organiseren van workshops, vraag en aanbod bij elkaar brengen en het uitbreiden van onze commerciële activiteiten. Tijdens je stage werken we aan je opdracht, aan het ontwikkelen van je competenties en/of aan je eindopdracht.

DIM werkt vanuit een inspirerende werkplek in het hartje van Haarlem. Wil je meer informatie hierover? Neem contact op met Els Kuijt: Elsje@denkinmogelijkheden.nl of bel: 06-81429127

Wij doorlopen op dit moment het traject om erkend leerbedrijf te worden.

Open