Outplacement Haarlem

Outplacement Haarlem

Bent u nu in gesprek met uw werknemer?

Bent u in gesprek met uw werknemer over een outplacementtraject? Misschien is het dan handig om om eerst wat do’s en don’ts te weten. Lees even verder.

Wat u absoluut niet moet doen.

Kijk, solliciteren naar een baan is net als voetbal: zodra het Nederlands elftal speelt hebben we allemaal een mening. Ook u als werkgever of HR-manager kent wel wat tips en trucs om de kansen op een nieuwe baan te verhogen maar het zal niet aankomen. U bent namelijk de boosdoener, degene die het allemaal fout doet en die het niet goed inziet. Ons advies: scheid dit proces van elkaar en bel ons even. Dit is ons vak.

Onze ervaring is namelijk dat als wij bijvoorbeeld aanwezig zijn na een ontslaggesprek er al veel leed bespaard wordt. Cliché maar waar: voorkomen is beter dan genezen. En dit voorkomen slaat op het feit dat veel werknemers na ontslag behoorlijke reputatieschade kunnen aanbrengen door deze boosheid. Maar we bieden tegelijkertijd ook een nieuw perspectief: helder, eerlijk maar wel gebaseerd op meer dan tien jaar ervaring en succesvolle trajecten. Of dit nu een outplacement is in Haarlem, Zeeland, Den Helder of waar dan ook, we bundelen onze kennis en krachten.

Een directe en duidelijke aanpak helpt.

Als de vaststellingsovereenkomst getekend is, maken we direct een afspraak met uw medewerker. We maken duidelijke en heldere afspraken en slaan gewoon veel zaken over als die niet van toepassing zijn. Want waarom zouden we eindeloos coachen als met jobhunten snelheid gemaakt kan worden? Dus dit betekent ook een kostenbesparende offerte.

Maar wel absoluut belangrijk, is een stevige training. We vinden dat de basis goed moet zijn. Niet alleen voor nu maar ook voor later. En die basis bestaat uit een optimale presentatie op en kennis van de huidige arbeidsmarkt.

Vervolgens houden wij contact met u over de voortgang van het traject. Wist u dat wij goed scoren op outplacement? 82% Van al onze klanten heeft namelijk binnen een half jaar een nieuwe baan!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem. Een dergelijk outplacement kan natuurlijk in Haarlem worden uitgevoerd maar wij beschikken over voldoende oproeplocaties in heel Nederland.

Meerdere mensen.

Heeft u meerdere werknemers die voor outplacement in aanmerking komen? Klik hier en lees over onze speciale en professionele aanpak.