Onze tevreden klanten

Al meer dan 325 trajecten uitgevoerd

Michel Bakker 
Bij Denkinmogelijkheden krijg je ondersteuning, vakbekwaamheid, hoop en goed advies!Michel Bakker
Erik Spruijt 
Ik heb een heel goede ervaring met Marion. Omdat ik op een dood spoor terecht kwam bij mijn vorige werkgever en ik een grotere uitdaging zocht ben ik in contact gekomen met Marion. Mijn grootste uitdaging was om erachter te komen wie ik zelf ben en in welk soort werkomgeving / functie ik het beste tot mijn recht zou komen. Ik had direct het idee dat Marion precies zag wat mijn hulpvraag was en hoe we deze gezamenlijk konden aanvliegen. Met haar coaching en advies heeft ze mij heel erg geholpen om erachter te komen wat mijn drijfveren zijn, waarvan ik uiteindelijk gelukkig zal worden en op welke manier ik het beste op zoek kon gaan naar een nieuwe job. Met haar hulp en advies ben ik met veel zelfvertrouwen weer de arbeidsmarkt op gegaan! Dank hiervoor.
Erik Spruijt
Jaap van der Ent 
Ik ben erg goed begeleid toen ik een outplacementtraject kreeg. Ik zou iedereen Denkinmogelijkheden willen aanbevelen die ook in zo'n situatie terecht komt. Er is veel voor mij gedaan, ook veel extra's. Ik ben weer aan het werk! Ik geef Denkinmogelijkheden en hun begeleiding een cijfer 9!
Jaap van der Ent
Michael Jonas 
Denkinmogelijkheden heeft heel veel gedaan aan support. In het begin kreeg ik veel hulp maar later kon ik steeds meer zelf. Mijn problemen worden goed begrepen en er is een aanpak voor. Ik kon mijn ideeën en wensen goed bespreken. Ook zijn alle afspraken nagekomen en ik kan nu zelf solliciteren. Ik voel me ook veel zekerder.


Michael Jonas
Hans Olsthoorn 
Marion beschikt over over een grote dosis kennis over internetmarketing en heeft mij met veel empathie begeleid. Ik beveel haar daarom van harte aan om van haar diensten gebruik te maken.
Hans Olsthoorn
Jan 
Het is al van langere tijd geleden maar ik ben Els en Marion nog steeds ongelofelijk dankbaar voor wat ze voor me gedaan hebben. In 2007 begon ik na 4 jaar werkloos geweest te zijn via Denk in Mogelijkheden de opleiding tot taxichauffeur. Nadat ik mijn opleiding had afgerond kon ik meteen aan het werk. Ik werk nu nog steeds naar volle tevredenheid al 7 jaar voor hetzelfde taxibedrijf in mijn eigen woonplaats. Els en Marion, nogmaals bedankt!
Jan van Zijp
Arjan 
Een baan vinden is geen eenvoudige zaak. Al ben je starter of wil je veranderen van baan is dat al moeilijk genoeg. Het begint al met het vinden van geschikte vacatures. Talloze sites, je aanmelden, filters instellen en nog niet gewenste vacatures vinden. Jobport van Denkinmogelijkheden brengt hier overzicht en structuur in. Door met begeleiding te zoeken is het vinden van de juiste vacatures ineens kinderspel in plaats van een tijdrovende bezigheid. Een CV is geen statisch gegevens lijstje maar moet aangeven wat jou, het liefst boven anderen, bij uitstek geschikt maakt voor die bewuste vacature. Door de hulp hierbij krijg je het juiste inzicht, durf en zelfvertrouwen. Hiermee ontwikkel je de motivatie die uiteindelijk zal doorklinken. Door in een rollenspel een sollicitatie gesprek aan te gaan en hierover te spreken is dit niet zo beangstigend meer. Het is bijzonder prettig als je alle hulp krijgt om je hierbij te helpen en persoonlijke betrokkenheid ervaart. Mij gaat de begeleiding zeker een nieuwe baan opleveren is mijn overtuiging. Ik ben er zeker van dat voor anderen hetzelfde moet gelden. Kortom zeer leerzaam en zeker een aanbeveling waard!
Arjan Kuijs
Diane Bömers 
Ik ben door Denkinmogelijkheden deskundig begeleid. Marion is deskundig en kan goed luisteren. Als zij zich inzet, doet ze dat voor de volle honderd procent. Verder vind ik haar een inspirerend persoon met veel aandacht voor mijn persoonlijke situatie. Ze heeft mij goed met raad en daad bijgestaan. Ik vind de aanpak van Denkinmogelijkheden inspirerend en doortastend en mijn ideeën en wensen werden deskundig beoordeeld.          
Diane Bömers
Astrid 
Marion is een dame met het hart op de goede plek, daarbij een bevlogenheid en werklust en een energie die ongekend is. Kennis op het gebied van arbeidsbemiddeling, maar ook het begeleiden en coachen van mensen is haar totaal op het lijf geschreven. Het werkt aanstekelijk als je Marion in je buurt hebt. Ik kan Marion niet anders omschrijven als een heel prettig mens die goed met deadlines om kan gaan en het uiterste uit haar zelf weet te halen, keer op keer.
Astrid Hoks
Stijn Gabeler 
Hoi, mij naam is Stijn. Ik ben geboren in Alkmaar en zit sinds 2007 in de Wajong ivm de constatering van een lichte vorm van autisme, schulden en werkeloosheid. Via DenkInMogelijkheden heb ik een aantal jaar begeleiding gehad via Els Kuijt, die heel lief en zorgvuldig te werk gaat! Zo heb ik mijn Taxipas kunnen halen omdat dit wettelijk verplicht werd. Jaren had ik al als chauffeur gewerkt maar opeens was ik werkeloos tijdens de crisis. Zelf wilde ik filmen, fotograferen en een stichting opzetten. Dit is mij gelukt.
Stijn Gabeler
Jessica Provence 
Ik geef Denkinmogelijkheden een 10! Ik vond de kennis en deskundigheid zeer goed en ik werd ondersteund daar waar ik het juist nodig had. Alles gebeurt in goed overleg en ben tevreden met de begeleiding. Ik vind dat erg goed geholpen ben in mijn zoektocht naar werk en ze maken alles duidelijk aan me. Ik kreeg goede ideeën om mijn bedrijfje te starten en daar ben ik nu mee bezig. En nu ik klaar ben, kan ik toch nog om hulp blijven vragen. Bedankt!
Jessica Provence
Sarah-Zimmerman 
Een aantal jaar geleden heb ik korte tijd met Marion samengewerkt om Denkinmogelijkheden bij te staan met de actieve zoektocht naar nieuw werk voor verschillende werknemers. Wat mij vooral bijgebleven is, is de assertieve, enthousiaste en energieke houding van Marion met betrekking tot alles wat ze aanpakt. Niets is onmogelijk en dit geeft ze door aan de mensen die ze treft. Vooral de werknemers die het even niet meer zien zitten binnen de diverse trajecten kunnen deze instelling goed gebruiken. Op mij heeft Denkinmogelijkheden een blijvende indruk achtergelaten, door de combinatie van het aangaan van persoonlijke relaties én daadkracht.
Sarah Zimmerman
Monique Snijders 
Via de WMO-opleiding en training bij Denkinmogelijkheden heb ik Marion leren kennen als een fantastisch leuk mens. Marion kent geen problemen, maar denkt in oplossingen. Daarin is zij erg creatief en ‘out of the box’ waar nodig. Denkinmogelijkheden heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om door te gaan daar waar andere hadden opgegeven. Kansen te benutten en altijd positief te blijven. Door haar professionele, zakelijke, maar warme handelswijze opent zij deuren. Open, eerlijk en oprecht zijn passende steekwoorden. Haar loyaliteit en inzet is ongekend! Marion bedankt voor de leerzame en gezellige tijd bij Denkinmogelijkheden!
Monique Snijders
Henk 
Ik heb hele goeie ervaringen opgedaan via Denkinmogelijkheden. Toen ik benaderd werd de eerste keer dacht pff weer zo'n site die alles beloven maar en het naadje van de kous wilde weten. Maar verder niets ondernemen. Maar in tegendeel, door Denkinmogelijkheden zag ik de zon weer schijnen. Ik zat al een tijdje in de WIA omdat ik met een flinke depressie te maken heb gehad. Door alle energie van mezelf en die van de verleners ben ik er uit gekomen. Ik kreeg een opleiding aangeboden die in eerste instantie wel bij mij paste en begon met een opleiding naar taxichauffeur. Na mijn papieren behaald te hebben en begonnen met werk bij een taxicentrale kwam ik weer op de arbeidsmarkt terecht. En onder begeleiding van Elsje ging het stukje bij beetje beter met mij. Na enige tijd gewerkt te hebben als taxichauffeur ben ik gaan werken bij een tankstation en ben daar nu assistent manager. Dus al met al genoeg positieve instellingen binnen Denkinmogelijkheden. En een instantie die zijn naam waar maakt DENK IN MOGELIJKHEDEN. En je een tijdje onder begeleiding houdt en kijkt hoe het met je gaat. En zich inzet voor jou.
Henk Vermeulen
Jose 
Marion is ondernemend, een doorzetter en weet kansen en mogelijkheden te maken daar waar de meeste mensen zullen hebben opgegeven.

José Lugies
Sean Dol 
Ik zat al een jaar bij het UWV. Vanwege scooter ongeluk. Ik wilde weer aan het werk. Er gingen een hoop sollicitatiebrieven de deur uit. Echter werd daar niet op geantwoord of er werd gezegd dat ik te oud was. Na dat jaar kreeg ik een coach om een baan voor mij te zoeken. Dit is Marion, een vrouw die absoluut geen nee accepteert. Daar mee bedoel ik dat ze net zo lang door gaat tot ze iets gevonden heeft wat bij mij paste. En dat is haar gelukt. Ik begin nu met een taxi opleiding en heb het daar onwijs naar mijn zin. Ze zoekt niet alleen samen met je, maar ze kijkt ook je cv na. En belangrijker is dat ze hem zo aanpast dat het er verzorgt er uit ziet!!! Ben er onwijs blij mee dat Marion op mijn pad is gekomen...!!
Sean Dol
Marlies van Peski 
Ik heb bij Denkinmogelijkheden de schuldhulpverleningscursus met een certificaat afgesloten en stage gelopen totdat ik werd gevraagd om intaketeamleider in Zuidoost te worden voor de voedselbank. Ik werd gevraagd om medewerker te worden op het hoofdkantoor en na een half jaar uiteindelijk coördinator Intake voor heel Amsterdam (plus Amstelveen en Diemen). Was ik niet ondernemend genoeg geweest en had ik niet de ins en outs van de schuldhulpverlening gekend was mijn carriere niet zo snel gelopen; had ik niet gedaan waar mijn hart lag dan was het niet zo snel gegaan en was ik nu niet zo lang in een rouwproces dat deze periode is afgelopen. Tijd voor een nieuwe uitdaging waarin ik weer mensen aan me weet te binden, de zaakjes goed organiseer en me gesteund weet door de wetenschap dat als je iets doet waar je goed in bent het succes vanzelf komt.
Marlies van Peski
Suzanne Reynaert 
Marion heeft me gedurende de start van mijn bedrijf enorm geholpen door steeds terug naar de basis te gaan: Wie ben ik? Waar sta ik voor? Waarin onderscheid ik mij? Van al mijn ideeën wist zij een structuur te scheppen zodat het weer overzichtelijk en helder werd. Als ik het even niet meer wist, wist ze me weer te motiveren. Marion is een creatieve duizendpoot met zakelijk talent die mij op alle vlakken heeft ondersteund. Ik ben aan het werk als zelfstandig ondernemer!!
Suzanne Reynaert
Stef van den Heuvel 
Tijdens de crisis, heb ik mijn vaste baan opgezegd om een eigen juridisch adviesbureau te starten. Door de begeleiding van Marion Derksen durfde ik deze stap te zetten. Haar doordachte adviezen over klantenwerving, website, bedrijfsplan en alle andere zaken die belangrijk zijn bij het starten van een eigen bedrijf, hebben mij enorm geholpen. Ze stelt goede vragen, luistert goed en analyseert situaties uitstekend. Ook heeft ze heel veel zaken aangekaart waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Mijn bedrijf had nooit zo'n goede start gemaakt en was nooit zo succesvol geweest zonder haar hulp.
Stef van den Heuvel