Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Dossieradvies

Wat u nóóit moet doen bij verzuim

Dossieradvies verzuim: in de eerste plaats melden wij wat u NOOIT moet doen in uw dossier. Namelijk noteren over de gezondheid van uw medewerker. Voordat u uw dossier inlevert bij het UWV, controleer of dit is gebeurd. Weliswaar kan het allemaal onschuldig zijn maar ondanks dat zijn de gevolgen bijzonder groot. Kijk anders op de website van Autoriteit Persoonsgegevens, zij zijn de uitvoerder van de Europese wetgeving.
Ten tweede is er nog een onderwerp dat u beter kunt vermijden in een verzuimdossier: richtlijnen overschrijden. Of dit nu de richtlijnen zijn van de bedrijfsarts, een richtlijn over een arbeidsconflict of een richtlijn psychische gezondheid. Niet doen dus.

 

Trek de aandacht van het UWV

Omdat het UWV kritisch kijkt naar uw verzuimdossier, is een loonsanctie al snel gegeven. Desondanks uw goede bedoelingen, bent u als werkgever al snel de boosdoener nadat het UWV een eerste controle heeft gedaan. Niet alleen wordt er inhoudelijk gecontroleerd op uw dossier maar ook worden alle formulieren nagekeken. Hieruit volgt een conclusie: heeft u re-integratiekansen gemist? Kortom, er kunnen veel problemen voorkomen worden. Namelijk als u de juiste stappen heeft gezet, bent u al een heel eind. Maar hoe ouder een verzuimtraject, des te groter is de kans op fouten. Met onze dienst ‘dossieradvies verzuim’ verminderen we deze kans.

 

Deze fout maken werkgevers

Dossieradvies verzuimIn onze praktijk merken we steeds vaker dat werkgevers te laat starten met grip krijgen op het dossier. Schakel daarom op tijd onze casemanager in. Wij zijn specialisten, we weten waar we het over hebben. Daarnaast overzien we het gehele dossier. Niet alleen inhoudelijk maar ook op schadelastbeperking. U bespaart veel geld. Er is nog een reden om een casemanager in te zetten: wij zijn geheel onafhankelijk. Daardoor worden belangen van elkaar gescheiden. Door middel van deze specialist is er een complete regie op het dossier zowel financieel als op de uitvoering.
Dus neem contact met ons op: we voorkomen veel schade.

Marion Derksen

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Dossieradvies verzuim

Ten slotte: even een dossiercheck nodig? Dossierscreening? Advies of feedback op beslissingen van het UWV of uw stappenplan? Dit is altijd mogelijk, kwestie van even contact met ons opnemen.

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN