Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Groepsoutplacement

Lage kosten en een groot effect

Indien u voor meerdere mensen outplacement aanbiedt, bespaar dan geld door de inzet van een groepsoutplacement. De kwaliteit van het individuele traject blijft gehandhaafd maar u bespaart op uw kosten.

 

Bespaar geld door inzet van outplacement voor groepen

Groepsoutplacement Normaal gesproken is een outplacementtraject een individueel traject. Namelijk, u sluit per werknemer een contract waarbij outplacement is inbegrepen. Zoals gezegd vallen kosten voor een groepsoutplacement lager uit, immers trainingen worden collectief gegeven.

Vandaar dat onze groepssessies interactief zijn. Er wordt ondermeer samen gebouwd aan een netwerk. Ook vertellen wij hen niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt maar leren hen ook techniek toe te passen. Kortom, uw medewerker gaat aan de slag. Presentatie is daarentegen zeer belangrijk. Wanneer dit optimaal is, schakelen we onze jobhunter in. Hij gaat vervolgens verder met het concreet benaderen van werkgevers. Hij levert aan de ene kant bruikbare leads en aan de andere kant geschikte vacatures.

 

Effectief programma

Ons programma verschilt zodoende niet veel van onze succesvolle individuele trajecten. Bovendien zorgt deze bewezen methode ervoor dat 83% van onze deelnemers een baan krijgt. Daarnaast bewaken onze coaches de groepsprocessen. En, meer mensen weten meer dan één. Medewerkers maken gebruik van elkaars kennis, kunde, enthousiasme en positiviteit. Al met al is outplacement voor groepen ook leuk om te doen. Vaak ontstaan van hieruit nieuwe vriendschappen.

Daniëlle van Iersel

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Tips om het ontslaggesprek in te gaan

Maar ook handig om te weten: onze coaches zijn vaak aanwezig bij ontslaggesprekken. Uit de praktijk weten we hoe prettig dit kan werken. Geef dit als tip mee aan uw medewerker. Hij schuift direct bij ons aan, we bespreken het traject waardoor hij met een ander gevoel weggaat. Nadat hij een moeilijk bericht heeft ontvangen, is er ook een nieuw perspectief. Hieruit volgt vaak een ander gevoel.

 

Enkele voordelen op een rij

  • kosten groepsoutplacement vallen lager uit
  • 85% van onze deelnemers heeft een baan binnen de afgesproken termijn
  • we kunnen al starten vanaf 3 personen

Marion is een warm persoon die goed naar je luistert en ondertussen je verlangen en negatieve gedachten te lijf gaat. Ze geeft je nieuwe inspiratie en gedachten om op zoek te gaan naar die nieuwe uitdaging die bij je past. Ze helpt je om je cv en sollicitatie op de juiste manier van deze tijd mee te geven om je daarbij de hoogste kans te geven om die nieuwe baan te krijgen. Ik zeg mocht je hulp nodig hebben, is zij de persoon voor je.

Sandy Geraedts

Administratief medewerker

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN