Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

De slimme inzet van jobhunting

Hoe u jobhunting en jobsearching slim inzet

U staat op het punt een sollicitatie te verrichten. Misschien wel de zoveelste. De moed zakt u in uw schoenen: ‘ik krijg toch geen antwoord’, ‘ik ben te oud’ of ‘geen enkele werkgever neemt me aan’. Maar het kan ook zijn dat u helemaal geen zin heeft in solliciteren of wilt u gewoon effectief werken. Denk dan eens jobhunting. Geen oeverloos geklets maar actie door onze jobhunter en u. Een intensieve samenwerking waarbij we net zo lang doorgaan tot we de juiste man of vrouw spreken.

 

Creëer de perfecte verkooppitch

Als wij u voorstellen aan de juiste persoon dan is uw presentatie wel helemaal in orde. U voldoet aan de screeningseisen en u weet uzelf te presenteren. Ook hebben wij met u uw salaris afgestemd zodat we zeker weten dat we kunnen scoren voor u. We brengen u tot aan de voordeur met de bedoeling het daarna aan u over te laten! Maar daar trainen wij u want we laten geen enkele kans liggen. En die verkooppitch, daarmee maakt u indruk. En dat is niet zo maar een standaard verhaaltje. Integendeel zelfs, u bent uw eigen ambassadeur geworden.

 

Lanceer uw succesvolle cv

CV DIMJobhunting heeft niet alleen te maken met netwerken, jobhunten, zoeken, werven, bellen en actie. Nee, heeft u al kritisch gekeken naar uw cv? Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Namelijk een baan voor u. Zodoende hoort daar ook een optimaal cv bij. Een cv waar niets op aan te merken is en waardoor de werkgever direct de volgende gedachte krijgt: ‘die moeten we onmiddellijk uitnodigen’. Als we dit samen voor elkaar hebben, zijn we op de goede weg. Tijd om uw cv ook te lanceren in ons netwerk.

Carol-Anthony le Duc

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Leer te denken als een recruiter

Ofschoon onze recruiter u naar concrete resultaten leidt, wilt u ongetwijfeld daarnaast ook zelf aan de slag. Terwijl onze recruiter contact opneemt met potentiële werkgevers, kunt u toegang krijgen tot Jobport van DIM. Voorkom eindeloos zoekwerk bij vacaturebanken vol met advertenties en loze vacatures. Leer te denken als een recruiter met onze e-learning en ontvang als eerste de nieuwste vacatures.

  • Dagelijkse vacatures updates, ontdubbeld en gestructureerd
  • 3x meer vacatures vinden
  • Bedrijven vinden en koppeling met LinkedIn
  • Beroepenverkenner en suggesties voor opleidingen
  • Kansen op de arbeidsmarkt in kaart
  • E-learning voor meer online zichtbaarheid

Contact met onze jobhunter?

Wilt u wat vragen of advies nodig? Bel even met ons of stuur een email. Kijk ook even bij onze tarieven voor een overzicht.

Als ik voor u ga jobhunten, zorg er dan voor dat u er klaar voor bent. Een optimaal cv, een goede presentatie en een salaris dat bij de huidige normen past. Als dat geregeld is, gaan wij intensief samenwerken. Mijn kracht is vooral door te dringen tot de juiste mensen, de beslissers. Ik stel u dan aan hen voor, de rest is aan u. We communiceren duidelijk en eerlijk met elkaar en houden de focus op het gewenste resultaat.

Carol-Anthony le Duc

Casemanager Regie op Verzuim, DIM Arbeidsmobiliteit

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN