Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Outplacementtraject

Zo is met een outplacementtraject ontslag aantrekkelijk

Ontslag en misschien ook een outplacementtraject is een emotionele aangelegenheid. Dat hoef ik u niet te vertellen. Is de HR manager werkelijk met u begaan? Kan het de directeur iets schelen dat u thuis zit zonder baan? Of gaat het bij hem of haar uiteindelijk toch om het kostenplaatje? Een veelgehoorde ‘klacht’ is dat er veel onbegrip is. ‘Kon het niet op een andere manier?’, ‘hadden ze maar naar mij geluisterd….’ of ‘er zijn na mij heel veel mensen aangenomen!’

Hoe dan ook, het ontslag is definitief en u wilt weer aan het werk. Maar daar staat tegenover dat uw werkgever hulp aangeboden: een outplacementtraject. Maar wat is dit precies?

 

Creëer de perfecte verkooppitch

Veel medewerkers die bij ons een traject volgen, geven aan dat ze al lang niet meer hebben gesolliciteerd. ‘De arbeidsmarkt is zo veranderd’, horen we dan en ‘is het echt zo dat ik zoekwoorden moet gebruiken in mijn cv?’. Zo maar even voorbeelden van vragen die wij dagelijks krijgen en ons antwoord daar op is: JA. Door digitalisering is ook de arbeidsmarkt veranderd. Vroeger werden onze brieven gelezen maar nu doet het er niet eens meer toe. En aan een cv wordt hooguit 6 seconden tijd gegeven en een antwoord op uw sollicitatie blijft uit. Vaak zien de mensen door de bomen het bos niet meer. Maar niet bij ons! Wij helpen u stap voor stap op weg!

 

85% heeft binnen een half jaar weer een baan

OutplacementtrajectWij leren u te denken in mogelijkheden. Want ieder mens heeft potentie om te groeien, om verder te gaan, om zich te ontwikkelen. Daar geven we samen vorm aan. Maar als u liever uw eigen werk weer wilt doen maar dan bij een andere werkgever dan gaan we op een andere manier aan de slag. We zetten dan bijvoorbeeld jobhunting in. Door middel van onze topjobhunters zoeken we een nieuwe werkgever. Dit kan overigens ook als u eerst gekozen heeft voor een andere beroepsrichting. We stemmen ons programma namelijk op u af.

 

Kirsten Ippel

📞 023 – 574 71 03

 

Direct contact opnemen

Het resultaat is bij ons erg belangrijk. U heeft namelijk een baan en waardoor wij tevreden klanten hebben. Hoe we dit doen, leggen we uit in ons gesprek. Kom eens vrijblijvend kennismaken. Op ons hoofdkantoor in Haarlem hebben we ondermeer een heerlijke stadstuin waar we in de zomer buiten kunnen zitten. Een afspraak is zo gemaakt. We hebben overigens gesprekslocaties in onze regio’s, dus altijd bereikbaar.

Het merendeel van onze trajecten ronden we af binnen half jaar. Sommige mensen hebben wat meer tijd nodig.

%

Uitstroom binnen termijn

Baangarantie!

Een baangarantie bestaat eigenlijk niet. Sommige partners van ons kunnen dit wel leveren. We spreken dan over functies als verkeersregelaars of taxichauffeur. Wilt u hierover meer weten, neem dan even contact met ons op. Onze baangarantie bestaat uit een traject waarbij we afspreken dat we net zo lang doorgaan tot we een baan hebben gevonden. Maar, bijna iedereen stroomt uit binnen een half jaar. Bespreek met ons de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om losse modules in te kopen!

Ik ben erg goed begeleid toen ik een outplacementtraject kreeg. Ik zou iedereen Denkinmogelijkheden willen aanbevelen die ook in zo’n situatie terecht komt. Er is veel voor mij gedaan, ook veel extra’s. Ik ben weer aan het werk! Ik geef Denkinmogelijkheden en hun begeleiding een cijfer 9!

Jaap van der Ent

Partsmanager

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN