Rapport cijfers
Stuur ons een e-mail of bel 023 574 71 03 info@denkinmogelijkheden.nl

Re-integratie 2e spoor

Zet een Spoor-2 traject in als het niet zeker is dat uw medewerker bij u terugkeert. Passend werk, andere werkgever is het doel van Spoor-2. Wij slagen hier in. En we zijn loonsanctievrij!

  1. kostenbesparend
  2. direct aan de slag
  3. 24/7 inzage in uw dossier
  4. actueel met relevante wetgeving
  5. ervaren coaches

ZW Re-integratie | WGA Re-integratie

Wist u dat u veel geld kunt besparen met uw medewerkers die ziek uit dienst gaan? Zij krijgen weliswaar een ziektewet uitkering van het UWV maar uiteindelijk komt de rekening op uw bord terecht. Eigen Risicodragers voelen dat direct in hun portemonnee en krijgen de uitkering direct 1 op 1 doorberekend vanuit het UWV. Echter, wie zorgt eigenlijk ervoor dat deze mensen weer aan het werk gaan? Schakel DIM in, wij koppelen de mogelijkheden aan de medewerker zodat ze weer aan het werk gaan. Dit scheelt in uw portemonnee! Geldt ook voor Spoor-3! Uw medewerker kan prima aan het werk met een beperking, hoe sneller aan het werk des te meer geld scheelt het u. Informeer bij DIM!

Spoor-2

Zo krijgt u een kloppend dossier…

Verzuimtraining

Spoor-3

Voorkom 10 jaar WGA betalen…

Haalbaarheidsonderzoek

Haalbaarheidsonderzoek

Wel of geen Spoor-2?

Dossieradvies

Dossieradvies

Welke fout u niet moet maken…

Leer ons kennen

Hieronder kunt u onze brochure downloaden of direct met ons in contact komen.
BrochureContact

%

Outplacement score

%

AP-proof

%

Loonsanctievrij

Wat anderen over ons zeggen:

Veel dank voor alles wat jouw begeleiding mij gebracht heeft. Meer inzicht in mijzelf en mijn kunnen, een positieve draai aan een situatie waarin ik liever niet terecht was gekomen en natuurlijk een mooie nieuwe baan! Ik ga vol vertrouwen 'echt' aan de slag bij mijn nieuwe werkgever. In de hectiek van de afgelopen twee jaar is het fijn geweest jou naast me te hebben om mee te denken, nieuwe kansen te zien en te ontdekken en uiteindelijk te komen tot iets heel moois!
Margo de Swart
Denk In Mogelijkheden (DIM) denkt echt in mogelijkheden! DIM heeft voor onze organisatie meerdere trajecten uitgevoerd zowel haalbaarheidsonderzoeken als re-integratie spoor 2. Wij zijn uiterst tevreden over de inzet van DIM bij deze trajecten en de behaalde resultaten. Er wordt creatief meegedacht, belang van alle betrokkenen wordt meegenomen in de opzet, er is sprake van een snelle opvolging, zakelijk, concreet en praktisch zonder de zorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Meerdere oplossingen en benaderingen worden voorgesteld, afspraken worden nagekomen en belangrijk dat de betrokken medewerkers uiterst tevreden zijn over de inzet en bijdrage vanuit DIM. Er is veel deskundigheid over de diverse trajecten, waarbij de contacten zich kenmerken door enthousiasme en een hoge betrokkenheid. Zonder enige twijfel zullen wij DIM weer benaderen als bovengenoemde trajecten zich zullen voordoen.
Joop Arts
Zonder Denkinmogelijkheden was het spoor-2 traject waarschijnlijk heel anders gelopen. In een kwetsbare periode heeft het mij heel veel duidelijkheid en steun geboden, maar mij ook weer mijn mogelijkheden doen in zin op een heel professionele en persoonlijke manier.
Shirley Vermeulen
Niets dan lof voor DIM Arbeidsmobiliteit. Doordat ik door de gevolgen van een ongeluk mijn eigen werk niet meer kon doen heeft Fred mij nieuwe mogelijkheden laten zien. Niet alleen ondersteuning en hulp bij het solliciteren maar ook ondersteuning om met een nieuwe situatie om te kunnen gaan.
Sam Bakker
Denkinmogelijkheden is een naam die bijzonder goed is uitgekozen en volledig past bij de service en inzet van dit re-integratiebedrijf. Daardoor ben ik weer goed in het zadel komen te zitten en heb ik mijn plaats weer op de arbeidsmarkt gevonden. Dit alles door de inspirerende hulp van Marion, een zeer doortastende vrouw met een heel warme, positieve en vooral empathische levenshouding.
Hanneke van Ziel
Bedankt voor de perfecte begeleiding en professionele kennis en inzet tijdens mijn outplacementtraject. Ik heb Marion leren kennen als zeer betrokken, ze weet wat ze doet, heeft goede kennis van zaken en kent de markt goed. Met haar netwerk en inzicht weet ze de juiste mensen te bereiken en betekent ze veel voor haar cliënten. Ik zou haar en haar bedrijf (Denkinmogelijkheden) dan ook zeker adviseren aan iedereen die van haar diensten gebruik zou willen maken.
Gerben Post
Ik ben erg goed begeleid toen ik een outplacementtraject kreeg. Ik zou iedereen Denkinmogelijkheden willen aanbevelen die ook in zo'n situatie terecht komt. Er is veel voor mij gedaan, ook veel extra's. Ik ben weer aan het werk! Ik geef Denkinmogelijkheden en hun begeleiding een cijfer 9!
Jaap van der Ent
LOGIN