Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Samenwerken met DIM

Hoe uw re-integratie inspanningen inzichtelijk worden

Zoals u weet is het noodzakelijk dat uw re-integratie inspanningen zichtbaar zijn. Bovendien moeten deze re-integratie inspanningen in Spoor-2 voldoende zijn. In de eerste plaats is het belangrijk dat dit op orde is en in de tweede plaats controleer of u zich ook aan de privacyregels houdt. Belangrijk aangezien in 2018 er nieuwe Europese regels gelden. Dit geldt onder andere voor Spoor-2 trajecten maar ook voor alle gegevens die u met ons uitwisselt. Al met al een hele klus. Daarom hebben wij alles op dit gebied in orde gemaakt.

Daarom werken wij samen met professionals

Aan de ene kant werken we met (bijzondere) persoonsgegevens. Als opdrachtgever wisselt u namelijk deze gegevens uit. Maar aan de andere kant willen we ook weer helder met elkaar communiceren met de bedoeling onze doelen te behalen. Anders gezegd we maken goede afspraken. Hieruit volgt dat we samen optimaal presteren. Kortom, DIM heeft daarom geïnvesteerd in moderne systemen. Anderzijds houden we ook met onze eenvoudige processen maximaal rekening met wetgeving. Kortom, u bent met ons, beschermd tegen overtreding van deze wetgeving. En bovendien geldt dit evenzeer voor uw medewerker.

Op deze manier helpen wij uw medewerker

Uw medewerker ontvangt van ons onder andere een <ahref=”http: denkinmogelijkheden.nl=”” privacy-bij-reintegratie”=””>welkomstbrief. Door middel van deze brief leggen onder andere we uit hoe het traject er uit ziet. Er is nog een reden. We lichten namelijk toe hoe wij omgaan met verwerking van persoonsgegevens. We zijn hierin volledig transparant en verwerken het strikt noodzakelijke. Maar ook maken we duidelijk wat we doen als we toch een foutje maken. Dat kan namelijk gebeuren. We leggen ook weer op dezelfde wijze uit wat de rechten van uw medewerker zijn. Vervolgens lichten we onze acties toe. Daardoor weet iedereen waar we aan toe zijn.

Daniëlle van Iersel

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Zo is het ook voor u handig

Uiteraard wilt u als werkgever inzicht hebben in uw dossier, immers daarmee voert u uw regie. Dit kan zoals gezegd bij ons. Vervolgens hebben we ook gezorgd voor een veilige omgeving. U heeft daartoe toegang via een portal. Door middel van een gebruikersvriendelijke omgeving heeft u direct en altijd inzicht in uw re-integratie inspanningen maar ook in uw dossier. We hebben alles geregeld voor u. Daarnaast voorzien wij u van actuele rapportages. En wilt u een nieuw traject aanmelden? Dat kan heel eenvoudig want u logt op dezelfde wijze in. Wij gaan vervolgens direct aan de slag opdat de doorlooptijden in stand blijven.

Dit zijn de voordelen van ons innovatieve cliëntvolgsysteem:

  • Realtime inzicht in voortgang van uw medewerker
  • Veilige verbindingen tussen opdrachtgevers, medewerkers (cliënten) en onze coaches
  • Actuele en gestructureerde rapportages, ieder moment van de dag

Samenwerken door middel van een simpele en gebruikersvriendelijke portal. Iedereen snapt het doordat we geïnvesteerd hebben in innovatie. Daarmee heeft u alle gegevens bij de hand. We kunnen efficiënt samenwerken. Bovendien is slim archiveren van toepassing, geen papieren rompslomp meer. Al met een slim systeem dat zorgt voor optimale trajectbewaking.

Tenslotte. Ons systeem is 24-uur per dag toegankelijk waardoor u altijd terecht kunt. Verder zijn onze gegevens beveiligd en wij hebben met onze leverancier overeenkomsten gesloten. Zo is ook de relatie tussen ons en onze leverancier gewaarborgd. Zoals gezegd een handig hulpmiddel om onze gezamenlijke doelen te behalen.

Op dezelfde wijze hebben wij dit geregeld met ál onze leveranciers.

Waarom wij dit doen en anderen iets anders

DIM Arbeidsmobiliteit bestaat inmiddels al ruim 12 jaar. We zijn succesvol in onze trajecten maar vervolgens bent u dat ook, want met ons kunt u een loonsanctie voorkomen. Bovendien is ons uitstroompercentage van kandidaten die werk zoeken hoog. En in het bijzonder zijn we trots op het feit dat we nog nimmer een loonsanctie op Spoor-2 hebben gekregen. Kortom, we leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Re-integratie inspanningenRe-integratie is een vak net zoals dat HR een vak is, of loodgieter of slager. U merkt het direct als u bijvoorbeeld goed vlees koopt. Zo werkt het met re-integratie ook. We hebben kennis van de arbeidsmarkt en kennen onze opdrachtgevers goed. Daarnaast weten we wat werknemers beweegt en vragen dóór. En niet te vergeten: een goed resultaat telt, voor u als werkgever maar ook voor de werknemer. Een loonsanctie voorkomen is al helemaal een prachtig resultaat. Ofschoon dit niet het enige doel en/of resultaat is.

Dit resultaat kan uiteraard per opdracht verschillen maar voor outplacement geldt het volgende. Alleen als werknemer zelf ook weer gelukkig is in een baan, zijn wij ook tevreden. En soms betekent dit dat we doorgaan met het zoeken van een baan ondanks dat de looptijd van een traject verstreken is. We zijn er om te helpen.

Is uw verantwoordelijkheid voelbaar?

>DIM is opgericht omdat we onze verantwoordelijkheid nemen voor goede re-integratie. Kennis en ervaring vormen een gezond fundament van onze organisatie. We brengen vakkundige samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand. Hierbij werken we op basis van vertrouwen en we delen kennis.

Het is inmiddels al lang duidelijk dat zowel werkgevers als werknemers verantwoordelijk zijn voor de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt van werknemers. De moderne werknemer moet voortdurend werken aan zijn professionele ontwikkeling en vooral aan zijn inzetbaarheid. Of dit nu binnen of buiten eigen werkgever is. Ontwikkeling van employability is belangrijk waardoor werknemers zij optimaal inzetbaar zijn. En dat zij werk kunnen vinden en behouden.

Maar de wet- en regelgeving is door werkgevers vaak niet bij te houden en behoorlijk ingewikkeld. Hierbij komt onze kracht naar voren. We maken situaties helder en vervolgens helpen we zowel werknemers als werkgevers bij dit proces. Voor ons is samenwerken, kennis delen, elkaar ondersteunen waar nodig een belangrijke pijler in ons werk. Loonsanctie voorkomen ook, dit willen we toch nog even benadrukken.

Belangrijkste tip om problemen te voorkomen

We vinden het belangrijk om met professionals te werken. Zij kunnen goed belangen onderscheiden, kwaliteit leveren en concrete adviezen geven. Als werkgever is het best een klus om een zieke werknemer te begeleiden. Dan is het fijn als een dergelijk traject zorgeloos uitbesteed wordt. De werkgever kan zich richten op datgene wat belangrijk is. Schakel daarom ons in. U kunt verschillende diensten aan ons uitbesteden.

3 redenen om nu actie te ondernemen:

  • DIM werkt alleen met professionals: vakmanschap;
  • bovendien zijn we loonsanctievrij;
  • en! We kunnen direct starten.

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN