Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Robin Hood

Wat Robin Hood wel deed en wij niet

Wij zijn een b-to-b onderneming. We worden ingehuurd door opdrachtgevers en helpen werknemers en werkgevers om hun doelen te bereiken. Maar er bereiken ons particulieren die hulp nodig hebben en geen steun hebben van een betalende instantie.

Robin Hood stal volgens de legende van de rijken en verdeelde zijn buit onder de armen samen met zijn Vrolijke Volgelingen. Zoiets doen wij ook maar dan anders. Lees maar eens verder.

Hoe u op een slimme manier gebruik maakt van onze diensten

Voor iedereen die behoefte heeft aan hulp, een gesprek, ondersteuning of antwoorden op vragen, bel gerust of kom langs. U kunt absoluut gebruik maken van onze diensten. Het enige wat wij ervoor vragen is een gunst. Dit mag zijn in de vorm van dienstverlening, een financiële bijdrage, uw eigen talenten inzetten of misschien heeft u zelf wel een idee. Deze bijdrage ‘storten’ wij op onze Robin Hood rekening. Hiermee ondersteunen wij weer anderen die hulp nodig hebben en kunnen putten uit onze ‘voorraad’.

Zo hebben wij al hulp geboden in de vorm van het verstrekken van een laptop voor een startende ondernemer, een fiets voor uitkeringsgerechtigde en droegen wij op verschillende manieren bij aan mensen die hulp nodig hadden. Ook meedoen? Bel gerust, wij doen dit met alle liefde!

Daniëlle van Iersel

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Een computer voor Stijn

Een computer voor Stijn

Hoi, mijn naam is Stijn. Ik zit sinds 2007 in de Wajong. Via DIM heb ik begeleiding gehad van Els Kuijt, die heel lief en zorgvuldig te werk gaat! Ik wilde filmen, fotograferen en een stichting opzetten. Ik heb van Els hiervoor een computer gekregen.

Hulp voor Lina

Hulp voor Lina

Door mijn beperkingen kan ik niet volledig functioneren. Ik krijg van DIM voor thuis ondersteuning. Ook kom ik regelmatig voor een praatje, dat doet mij goed.

Drijfverentest voor Noor

Drijfverentest voor Noor

Eerst vond ik het maar allemaal gek, vragen beantwoorden over mijzelf en dat daaruit een boekje vol met informatie over wie ik ben, over wat ik doe en over wat ik kan bereiken maar het werkte! Het is zeker een aanrader voor jong en oud om jezelf te ontwikkelen!

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN