Rapport cijfers
Stuur ons een e-mail of bel 023 574 71 03 info@denkinmogelijkheden.nl

Tarieven

Ofschoon wij een b-to-b onderneming, krijgen we veel vragen van particulieren. Om hen tegemoet te komen hebben we enkele losse modules hieronder vermeld. Kijk ook bij Robin Hood!

Prijzen exclusief BTW

FAQs

Meest gestelde vragen

Hoe word ik geselecteerd uit al die brieven?

Tegenwoordig gaat solliciteren anders dan vroeger. De weg naar werk is langer, ondoorzichtiger en veel partijen hebben (financiële) belangen bij een vacature. Traditioneel solliciteren is nog steeds een goed werkend kanaal maar 70% van alle banen wordt nog steeds verkregen door netwerken. Laat dit onze jobhunter voor u doen! Hij brengt u aan tafel bij de werkgever. Sollicitatietips ontvangen? Kijk dan eens op onze Facebookpagina.

Hoeveel uur werkt de jobhunter voor mij?

Onze jobhunter heeft een uurtarief maar ook een netwerk. Hij bouwt voortdurend aan zijn contacten, kent de weg binnen werkgevers en gaat door totdat hij resultaat heeft. Wij rekenen per uur af maar de effecten zijn hierdoor nog lang zichtbaar. Als u een goede presentatie wilt (onmisbaar voor een succesvolle sollicitatie) met daarbij een aantal goede leads, reken dan op 5 uur. Uiteraard kunt u afspraken maken met de jobhunter op basis van persoonlijke wensen.

Wat kan ik met de drijfverentest?

Ons traject Loopbaanadviesbevat een aantal elementen tot een evenwichtige keuze te komen in uw carrièrepad. Dit omvat altijd de drijfverentest. Met een uitgebreid rapport en twee consulten weet u veel beter wat uw motvatiepatronen zijn, hoe die en in welke omgeving het best tot zijn recht komen. Onze gecertificeerde coaches ondersteunen u met een krachtig advies. Veel studenten nemen deze test af met de bedoeling tot een gerichtere (studie-)keuze te komen.

Waarin verschilt Jobport met andere zoekmachines?

Het verschil tussen Jobport van DIM en reguliere zoekmachines is enorm groot. Natuurlijk leveren de reguliere zoekmachines voldoende vacatures maar hoe vaak bent u wel niet op een niet bestaande vacature uitgekomen? Het belang van deze zoekmachines is de reclame-inkomsten. Door onze professionele zoekmachine krijgt u snelheid in uw proces. Wist u dat uit de eerste tien brieven de nieuwe werknemer komt? Zorg dan dat u daarbij zit met een goede brief, cv en Jobport. 24 Uur per dag scant Jobport het internet en heeft daardoor altijd als eerste de nieuwste vacatures. Ook tonen we de vacatures die verwant zijn! Meer kans dus.

Kan ik zelf Jobport bedienen?

Jobport is eenvoudig in gebruik. Uiteraard ontvangt u van ons een beknopte handleiding waarmee u zelf Jobport optimaal kunt gebruiken. Eventueel kunnen we telefonisch ondersteunen of u komt even langs. Wilt u gebruik maken van onze geavanceerde functies dan is misschien een E-learning handig om in te zetten. Voor 75 euro kunt op een eenvoudige manier uw online vindbaarheid vergroten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Uiteraard staan we klaar om u te helpen!

LOGIN