Rapport cijfers
Stuur ons een e-mail of bel 023 574 71 03 info@denkinmogelijkheden.nl

Dit zijn wij

In memoriam Elsje Kuijt

Aan het einde van het jaar 2016, op één van de laatste dagen van december, is Elsje Kuijt overleden. Met veel pijn in ons hart en met groot verdriet hebben we afscheid van haar moeten nemen. Elsje heeft zich de voorgaande jaren moedig staande gehouden ondanks de slopende ziekte die haar had getroffen.

Elsje Kuijt

Elsje 30.4.68 | 28.12.16

Denkinmogelijkheden bestaat mede dankzij haar. In 2005, toen DIM werd opgericht, voorzag ze ons van haar advies en stapte niet veel later zelf ook in als mede-eigenaar. Velen zullen haar herkennen als een wervelwind, iemand met originele en frisse ideeën die vaak buiten ieders comfortzone lagen. Daar bereikte ze veel mee en haar invloed is nog steeds voelbaar in onze dagelijkse praktijk. We houden dit in stand, we proberen nét even wat anders te zijn maar het gemis van Els is groot.

Een paar jaar geleden, bestond DIM tien jaar. Aan ons logo hebben we toen een kleine verandering aangebracht: een roze rechthoek met daarin het cijfer tien, het jubileumjaar. Roze was Els’ favoriete kleur, de zachtheid en de vrouwelijkheid was, en is nog steeds, een waardevolle tegenhanger voor de soms moeilijke praktijk waarin we ons bevinden. Als eerbetoon aan Els, zullen we dit logo permanent blijven voeren zodat ze altijd in onze herinnering blijft.

  • Meer weten?

    U krijgt direct reactie. Het is ook mogelijk om eerst kennis te maken. Dat is altijd vrijblijvend.

Daarom DIM:

  • 85% Outplacement score
  • meer dan 13 jaar ervaring
  • loonsanctievrij

Recente opdrachtgevers

HvA
Rai
Les Petits
Reinaerde
APG
De Toekomst Plastics

Overal actief!

Er is nog meer mogelijk.....

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN