Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Verzuimtraining

Hoe u wél iets bereikt

Het is fijn als u meer weet van ziekteverzuim. In de eerste plaats scheelt het écht veel kosten. In de tweede plaats weet u waar het over gaat. Weliswaar hoeft u geen verzuimexpert te worden maar een korte verzuimtraining geeft veel duidelijkheid. U investeert enerzijds in een ochtend en anderzijds in uw toekomst. Als wij in die korte tijd wat meer informatie geven, kunt zelf uw dossier prima aansturen. Bovendien een grotere kans dat u een loonsanctie voorkomt.

Allereerst is het van belang te weten dat u in uw dossier veel geld kunt besparen. Aan de ene kant kunt u beslagen ten ijs komen bij uw medewerker en aan de andere kant heeft u inzicht in uw dossier ten aanzien van kosten. Niet alleen heeft u grip op uw dossier maar ook heeft u meer inzicht in het proces. Een ander argument is dat u meer grip krijgt op het UWV.

 

Die ene vraag die zorgt voor minder ziekteverzuim

Er is nog een reden om kennis op te doen: verzuim kan worden voorkomen. Omdat 70% van ons ziekteverzuim niet arbeidsgerelateerd is, valt er dus veel winst te behalen. In de eerste plaats levert preventie veel voordelen op. Er is vervolgens geen gedoe met dossiers. Er zijn daarnaast ook geen continuïteitsproblemen.

In de tweede plaats gaan steeds meer mensen aan de slag met positieve gezondheid. Er zijn bovendien organisaties die op basis van wetenschappelijke data intussen werken aan een gezond werkklimaat in Nederland. Klik hier om eens te kijken.

Daarnaast is niet arbeidsgerelateerd verzuim schrikbarend duur. Het gaat hier dus om privézaken: een echtscheiding, een ziek kind, partner thuis, etc! En wat is eigenlijk uw verzuimdrempel? Is deze hoog of laag? Zo maar een voorbeeld uit de praktijk. Er is nog een reden waarom verzuim zo duur is: tijdens de re-integratie gaat veel fout. Wanneer u te maken hebt met een ingewikkeld dossier, behoud dan uw focus. Ten slotte kost iedere dag verzuim gemiddeld € 300……

Mieke Goedkoop

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Geen gedoe met rollenspellen

Vroeger was alles makkelijker. Enerzijds bepaalde de ondernemer zelf wel wat hij wilde en anderzijds was er personeel genoeg. Ofschoon we dit vaak horen tijdens onze training, zijn tijden daarentegen veranderd. Doordat er geen ingewikkelde wetgeving was, konden werkgevers makkelijker tot ontslag over gaan. Kortom, geen gedoe. Niettemin hebben we wél te maken met deze wetgeving nadat Nederland zo’n beetje failliet ging aan de WAO.

 

VerzuimtrainingZoals gezegd, helpt een verzuimtraining van DIM Arbeidsmobiliteit grip te krijgen op verzuim. Hoewel we een ochtend nodig hebben om u bij te praten, is het effect groot. Immers, u heeft na onze training concrete instrumenten in handen om de regie terug te krijgen. En daarnaast grip te behouden. En! Geen gedoe met gesprekstechnieken of rollenspellen. Bovendien kunt u ons daarnaast altijd bellen om even wat vragen te stellen. Heeft u desondanks alles behoefte aan onze interim casemanager? Bel ons even. We kijken samen naar de mogelijkheden wanneer u hulp nodig heeft.

Alhoewel ons hoofdkantoor in Haarlem gevestigd is, werken wij landelijk. Wanneer u wat meer wilt weten, bel ons even. Tegelijkertijd is het mogelijk om even langs te komen. Bovendien is dat natuurlijk vrijblijvend. Informeer naar de mogelijkheden.

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN