Rapport cijfers
N

85% Outplacement score

N

Meer dan 13 jaar ervaring

N

Loonsanctievrij

Werkwijze

Zo doen wij het

Voordat u bij ons aan een re-integratietraject begint, is het wellicht handig om te weten hoe ons programma eruit ziet. Daarvoor hebben wij dit handige overzicht gemaakt. Let wel op. Omdat wij bij ieder re-integratietraject anticiperen op uw ontwikkeling onderzoeken we voortdurend de meest effectieve methode. Immers, we streven naar een optimaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd. Niettemin is onderstaand schema een handig hulpmiddel.

Re-integratietraject

Een korte toelichting

In de eerste plaats moeten we natuurlijk samen het doel bespreken. Door middel van een intakegesprek kijken we daar samen kritisch naar en bepalen we ook wat u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld weet welke baan u wilt, slaan we modules over en schakelen we direct door naar onze jobhunter. Op de tweede plaats is het van belang goed te beseffen welke verplichtingen u heeft. Dit geldt met name voor een Spoor-2 traject.

Ron van Engelen

📞 023 – 574 71 03

Direct contact opnemen

Oriënteren

Oriënteren betekent simpelweg opnieuw kijken naar uw beroepswens. Misschien kunt u niet alles meer doen of heeft u juist behoefte aan heel iets anders in uw leven. Niet alleen is dan een goede oriëntatie belangrijk maar ook de juiste assessments. Hieruit volgt namelijk een relevant zoekprofiel waarmee onze jobhunter aan de slag kan. Bent u terechtgekomen in een Spoor-2 traject? Dan zullen we deze heroriëntatie binnen 8 weken moeten doen. Het UWV wil graag dat u zo snel mogelijk aan de slag gaat met het vinden van passend werk.

Arbeidsmarktbenadering

Als het voor u duidelijk is waar u naar op zoek gaat, gebeuren er volgens veel dingen. Een optimaal cv, u beheerst de arbeidsmarkt en kent de uitstroomkanalen. Weliswaar verandert de arbeidsmarkt erg snel maar dit wil niet zeggen dat u er niet tussen kunt komen. Integendeel zelfs. Vandaar dat wij u van top tot teen onderdompelen in de laatste technieken van solliciteren. Als u eenmaal die baan heeft, kunt u het weer vergeten. Maar, nog altijd krijgen we positieve reacties van mensen die jaren geleden onze training hebben gevolgd. Ze onthoudden de techniek en ons aanstekelijke enthousiasme en kunnen opnieuw die baan weer vinden.

Afronding

De afronding van ons traject kan spannend, opwindend, leuk maar ook moeilijk zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van het soort traject dat u volgt. Immers u begint allemaal met een ander doel aan uw traject. Een WIA-aanvraag kan het gevolg zijn van uw ziektejaren. Ook dan blijven we om u heen staan. We helpen u met het vervolg na de WIA-keuring.

Heeft u een outplacementtraject gevolgd? Of alleen jobhunting? Bel ons gerust als u nog vragen heeft. Voor ons maakt dit niet uit of dit nu over een half jaar is of over tien jaar. U bent altijd welkom.

Ik wil DIM bedanken voor de perfecte begeleiding en professionele kennis en inzet in mijn begeleidingstraject.

Gerben Post

Operational Manager

Recente opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Overal actief

Nieuwsbrief

  • Aanmelden nieuwsbrief

LOGIN